російські військові заздрять озброєнню ЗСУ та вважають себе смертниками — перехоплення

російські військові заздрять озброєнню ЗСУ та вважають себе смертниками — перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України перехопила розмову, яка свідчить, що російські військові заздрять озброєнню українських Збройних сил та вважають себе смертниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

Так, у перехопленій розмові російський контрактник, який перебуває на Херсонському напрямку, описує своєму землякові ситуацію на фронті, згадуючи, зокрема, як ЗСУ завдавали по них ударів з авіації та здійснювали танкові атаки.

За його словами, українські захисники щодня б'ють по російських позиціях протитанковими керованими ракетами та з реактивних систем залпового вогню.

«Судячи з усього, кількість матюків, які використовують росіяни, прямо пропорційна страху, котрий вони відчувають», – зауважили у СБУ.

Також загарбник скаржиться, що в російській армії немає озброєння рівня ЗСУ, а власна штурмова авіація не прилітає їм на підтримку. Через це росіянин вважає себе та своїх товаришів ледь не смертниками.

Читайте також: росіяни невдоволені, що путін ігнорує удари по військових базах у Криму – розвідка

«Я же говорю, что здесь все не так, как думают там, в россии! Тут по-взрослому, братан!», – додає він.

Як повідомляв Укрінформ, російські військові виміщують свою ненависть за поразки від ЗСУ на цивільних, зокрема вдаються до насильства проти жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-