кадиров заявив, що нібито відправить трьох своїх неповнолітніх синів на передову в Україну

кадиров заявив, що нібито відправить трьох своїх неповнолітніх синів на передову в Україну

Укрінформ
Глава чечні рамзан кадиров заявив, що його неповнолітні діти Ахмат, Елі та Адам скоро братимуть участь у війні в Україні, причому «на найскладніших ділянках лінії зіткнення».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на ТГ-каналі Кадирова.

«Свої навички Ахмат, Елі та Адам готові застосувати у зоні “СВО” (“спеціальної військової операції”, - ред.). І я не жартую. Настав час показати себе у реальному бою, і це їхнє прагнення я тільки вітаю. Невдовзі вони вирушать на передову і будуть на найскладніших ділянках лінії зіткнення», - написав кадиров.

За його словами, сини Ахмат, Елі та Адам проходять військову підготовку «ледь не змалку». Він нагадав, що Ахмату 16 років, Елі – 15 років, Адаму – 14 років.

Скріншот з відео

Він також звернувся зі зневагою до чеченців в еміграції, які мешкають у Європі, і запропонував їм «вирушити» в Україну, щоб взяти участь у зіткненнях з підконтрольними кадирову частинами.

Читайте також: У Дагестані – протести проти мобілізації, поліція стріляє у повітря

Як повідомлялося, 21 вересня президент росії путін підписав указ про проведення мобілізації. Влада називає її частковою: заявляється, що до армії будуть відправлені до 300 тисяч осіб, які мають статус резервіста. Однак чисельність передбачуваного призову у відкритій частині указу не розкривається, російські ЗМІ в еміграції стверджували, що на війну можуть бути відправлені близько мільйона людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-