«Навіщо ми сюди полізли» – розвідка перехопила чергові бідкання загарбника в Україні

«Навіщо ми сюди полізли» – розвідка перехопила чергові бідкання загарбника в Україні

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України перехопило чергову емоційну розмову військовослужбовця рф про війну, власне командування та бажання швидше втекти в росію.

Перехоплення оприлюднене на сайті ГУР, передає Укрінформ.

Загарбник скаржиться, що командування не цікавиться ними. Вони всі постійно у багнюці, нормальної їжі немає, від консервів уже верне. Вояка просить дружину запам'ятати назву села, де він знаходиться, і, в разі чого, там його шукати.

Навіщо ми сюди полізли, навіщо нам Україна, підсумовує він.

Читайте також: «Ми в кільці»: загарбники у паніці прощаються з ріднимиперехоплення розвідки

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого по 3 жовтня ліквідували близько 60 тисяч 430 російських військових, що на 320 осіб більше порівняно з попередньою добою. Також ЗСУ знищили 2380 російських танків (+3 одиниці), бойових броньованих машин - 4991 (+16), артилерійських систем – 1405, РСЗВ – 338 (+1), засобів ППО - 176, літаків – 265 (+1), гелікоптерів – 228 (+1), БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1026 (+11), крилатих ракет - 246, кораблів / катерів - 15, автомобільної техніки та автоцистерн – 3811 (+15), спеціальної техніки - 131. Найбільших втрат ворог зазнав на Краматорському і Донецькому напрямках.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-