росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, влучили у гуртожиток навчального закладу

росіяни обстріляли Часів Яр на Донеччині, влучили у гуртожиток навчального закладу

Укрінформ
У Часовому Яру на Донеччині російські загарбники влучили у гуртожиток навчального закладу, щонайменше одна людина перебуває під завалами, тривають пошуки.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Цієї ночі росіяни вели обстріли по громадах вздовж лінії фронту від Авдіївки до Сіверська, а також завдали удару по відносному тилу… На Горлівському напрямку найбільше постраждала Часовоярська громада – росіяни поцілили у гуртожиток навчального закладу в Часовому Яру, щонайменше 1 людина перебуває під завалами. Триває рятувальна операція», - написав очільник області.

Читайте також: росіяни обстрілюють Донеччину з літаків та артилерії: поліція показала наслідки

Він зазначив, що на Донецькому напрямку загарбники стріляли по Авдіївській та Очеретинській громадах. В Авдіївці були поодинокі удари по старій частині міста, в Очеретинській громаді ударили по Желанному та обстріляли Кам’янку. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Також гучно було в Одрадівці та на станції Майорськ Світлодарської громади.

На Лисичанському напрямку відбувалися постійні обстріли Сіверська та Серебрянки. Інформацію щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

Читайте також: росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, постраждали двоє цивільних

За словами Кириленка, крім того, вдосвіта росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – влучили у підприємство, обійшлося без жертв.

Керівник ОВА опублікував фотографію руйнувань та знову закликав усіх мешканців виїжджати з небезпечного регіону: «Не зволікайте – евакуюйтесь вчасно!».

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхало понад 1,2 млн людей. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більш ніж 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-