росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, постраждали двоє цивільних

росіяни за добу обстріляли чотири райони Харківщини, постраждали двоє цивільних

Укрінформ
На Харківщині ворог продовжує обстрілювати звільнені території, за добу поранено двох людей, ще троє підірвалися на мінах, з них одна людина загинула.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Минулої доби ворог продовжував обстріли мирного населення Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області. За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями, отриманими внаслідок російських обстрілів, за добу госпіталізовано 2 цивільних у Чугуївському та Куп'янському районах», - зазначив Синєгубов.

Як повідомлялося напередодні, в Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги, в результаті чого 60-річний водій загинув, а 23-річний фельдшер отримав поранення.

Крім того, за даними Синєгубова, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік.

Читайте також: На Харківщині виявили тіла п’яти людей, які намагались самотужки евакуюватись

На лінії зіткнення тривають бойові дії. «Наші захисники працюють над тим, щоб повністю звільнити Харківщину від окупантів», - зазначив голова ОВА.

Як повідомлялося, на Харківщині тимчасово захопленими залишаються менше 6% території, це невеликі частини Куп’янського та Ізюмського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-