Українські військові показали, як розбита колона росіян тікала з Лимана

Українські військові показали, як розбита колона росіян тікала з Лимана

Відео
Укрінформ
У Збройних силах України опублікували відеозапис про те, як розбита колона росіян тікала із оточеного українськими військовими Лимана.

Про це у Телеграмі поінформувало Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, передає Укрінформ.

«Ще одна колона русні, яка тікала з оточеного Лимана. І зустрілася з Силами оборони України. Машини стали, рашисти лягли», - уточнюється у повідомленні.

Зокрема, на відео видно тіла росіян, які лежать на дорозі, та розбиті автомобілі.

Також Управління стратегічних комунікацій ЗСУ опублікувало документи російського прапорщика юрія вороніна, якого «задвохсотили» на Харківщині.

«Нібито звичайний «мобік», десятки яких російська влада кинула на фронт. Але це свідоцтво злочину росії проти власного народу. Із вбитим прапорщиком була його повістка, в якій написано «явиться немедленно», без часу на збори. Значить, Воронін був в запасі», - зазначили у ЗСУ.

Як інформують українські військові, граничний вік мобілізації прапорщиків запасу навіть по останніх людожерських законах - 50 років, а вороніну було повних 57.

«Та, може, справа в тому, що прапорщик Воронін з Бурятії. А буряти, за концепцією етноциду Кремля, мають лише три завдання. Народитися, набухатися та вмерти за царя», - уточнюється йдеться у повідомленні.

Читайте також: ЗСУ знищили 7 танків та ще 10 одиниць техніки одним ударом

Як повідомлялося, 27 вересня Управління стратегічних комунікацій ЗС України поінформувало, що село Піски-Радьківські вже знаходиться під контролем ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-