Ворог перекидав нові ракетні комплекси С-300 у бік Мелітополя – мер

Ворог перекидав нові ракетні комплекси С-300 у бік Мелітополя – мер

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Запорізької області російські війська переміщують нові ракетно-зенітні комплекси С-300.

Про це в етері телеканалу "Фрідом" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляє Укрінформ.

"Вчора були помічені нові комплекси С-300, які переміщалися з Приморська у бік Мелітополя. Є інформація, що вони зосереджуються на одній із тимчасово окупованих територій. Не будемо розголошувати, де саме. На жаль, Мелітополь - це логістичний центр для окупантів", - сказав він.

Також Федоров зазначив, що у Мелітопольському районі відучора почали з'являтися нові мобілізовані. Однак у російських військ на сьогодні немає можливості для прориву, і їхнє завдання – утримувати зайняті території. Псевдо "адміністрація" видала "розпорядження" про створення так званих "військкоматів" та пунктів збору призовників-добровольців. До 10 жовтня окупанти планують призвати 3 000 чоловіків з-поміж мешканців Запорізької області.

Читайте також: Теракт у Запоріжжі: росія вперше використала модернізовані ракети С-300, які вибухають одразу

Іван Федоров також сказав, що вчора внаслідок артудару по гуманітарній колоні загинув волонтер із Мелітополя, який вивіз з окупованих населених пунктів сотні людей.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок учорашнього артудару росії по гуманітарній колоні у Запоріжжі загинули 30, постраждали майже 100 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-