росіяни за добу обстріляли 12 населених пунктів Донеччини, є загиблі та поранені

росіяни за добу обстріляли 12 населених пунктів Донеччини, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
У Донецькій області вночі російські війська вели обстріли на різних ділянках фронту від Вугледара до Соледара, внаслідок чого поранення дістали три мирних жителя.

Як передає Укрінформ, про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

За його словами, "на Волноваському напрямку під обстріл потрапив Вугледар - відомо про 1 пораненого. Також росіяни стріляли по околицях Павлівки, Водяного і Богоявленки — без жертв. На Донецькому напрямку постраждали Красногорівка у Мар'їнській громаді, Бердичі в Очеретинській громаді та Авдіївка. У Бердичах є 1 поранений. На Горлівському напрямку зазнали обстрілів Бахмутське та Парасковіївка Соледарської громади та Іванівське Бахмутської громади. В останньому - 1 людина поранена”.

Напередодні ввечері ворог обстріляв Костянтинівку, зруйновано приватний будинок, жертв немає, додав Кириленко.

Водночас, відділ комунікації поліції Донецької області повідомляє російські війська за добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області, є поранені та загиблі мирні жителі.

Армія рф била по містах Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Сіверськ, Костянтинівка, Вугледар, Красногорівка, смт Північне, селах Новокалинове, Карлівка, Максимільянівка, Бердичі.

Ворог застосував проти мирного населення міномети, РСЗВ "Ураган", "Град", артилерію.

Знищено та пошкоджено 23 цивільні об’єкти – 14 житлових будинків, дитсадок, магазин, гаражі, господарську споруду, автомобіль.

Читайте також: росія вночі двічі атакувала Миколаївдронами-камікадзе та ракетами С-300, п'ятеро поранених

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації за 30 вересня убили чотирьох жителів Донецької області і ще шістьох людей поранили.

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-