росія вночі двічі атакувала Миколаїв — дронами-камікадзе та ракетами С-300, п'ятеро поранених

росія вночі двічі атакувала Миколаїв — дронами-камікадзе та ракетами С-300, п'ятеро поранених

Укрінформ
Загарбники вночі двічі атакували Миколаїв - дронами-камікадзе та ракетами типу С-300; поранені п'ятеро людей, зокрема тримісячне немовля.

Про це начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Вночі 1 жовтня Миколаїв двічі зазнав ворожих обстрілів», - зазначив Кім.

За його словами, після опівночі ворог завдав по місту удару дронами-камікадзе «Shahed-136». Детальна інформація уточнюється.

Близько 04:03 Миколаїв знову був масовано обстріляний ракетами типу С-300. Є численні руйнування житлових будинків. Зокрема, одна з ракет влучила у житлову п’ятиповерхівку у центрі міста. У будинку повністю зруйновані квартири на 5-му та 4-му поверхах, інші суттєво пошкоджені. Постраждали автомобілі, припарковані у дворі. У навколишніх будинках повилітали вікна.

В іншому районі міста, за словами начальника ОВА, численних пошкоджень зазнали приватні та двоповерховий житловий будинок. Унаслідок обстрілу пошкоджено складське приміщення та будівлі на території автотранспортного підприємства.

"За попередніми даними, внаслідок обстрілів поранення дістали п'ятеро людей, серед них тримісячна дитина. Дитині разом з мамою надається медична допомога. Наразі стан усіх поранених стабільний", - поінформував Кім.

Читайте також: Псевдореферендум на Миколаївщині: у Снігурівці проголосували 30 осіб

Крім того, у Миколаївській області зазнали обстрілів Миколаївський та Баштанський райони.

«Миколаївський район: Вчора, 30 вересня, протягом дня Первомайська громада зазнавала ворожих обстрілів», - повідомив Кім.

Він відзначив, що внаслідок ракетних та артилерійських обстрілів в смт Первомайське пошкоджені приватні будинки й присадибні ділянки. Під ворожими обстрілами з РСЗВ та артилерії перебували селище Засілля та с. Киселівка. Влучання були переважно по відкритих територіях. Також вчора зафіксований артилерійський обстріл с. Котляреве Шевченківської громади. Пошкоджено житлові будинки та гараж.

Постраждалих немає, інформує начальник ОВА.

У Баштанському районі, за даними ОВА, тривають обстріли Березнегуватської громади. Протягом минулої доби, 30 вересня, були обстріляні прилеглі території сіл Лепетиха та Кавказ, вибухи лунали на околицях с. Мала Михайлівка, зафіксовані обстріли околиць с. Висунь та станції Березнегувате. Постраждалих та руйнувань немає.

Також були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає, повідомив Кім.

Обстрілів зазнала й Широківська громада - ворог обстріляв околиці с. Степове. Влучання по городах, уламками боєприпасів пошкоджено сільгоспспоруди, постраждалих немає, зазначає начальник ОВА.

«З 17:30 до 18:00, 30 вересня, та о 02:00 й 05:30, 1 жовтня, зафіксовані обстріли за межами с. Широке», - написав Кім. Постраждалих та руйнувань немає, зазначив він.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно, інформує начальник ОВА.

Читайте також: Десятки жертв і знищений автопарк: росіяни атакували Запоріжжя, Дніпро і Миколаїв

Як повідомлялося, 30 вересня в Миколаєві дві ракети влучили у десятиповерхівку, постраждали люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-