«Кровожерливі покидьки»: Зеленський відреагував на російські обстріли мирних громадян

«Кровожерливі покидьки»: Зеленський відреагував на російські обстріли мирних громадян

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає російські обстріли мирних громадян на Запоріжжі, Миколаївщині, Дніпропетровщині діями закінчених терористів, яким не має бути місця в цивілізованому світі і які відповідатимуть за кожне загублене життя українців.

Про це він зазначив у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Держава-терорист обстрілює ракетами мирне населення на Запоріжжі, Миколаївщині, Дніпропетровщині. Б’є по українських регіонах із реактивних систем залпового вогню та безпілотників. Лише по Запоріжжю та району окупанти випустили 16 ракет за один ранок! Так можуть чинити лише закінчені терористи, яким не має бути місця в цивілізованому світі", - підкреслив глава держави.

Президент переконаний, що ворог лютує та намагається помститися за українську незламність і свої невдачі.

Читайте також: Ракетний удар по гуманітарній колоні: на Запоріжжі 1 жовтня оголосили днем жалоби

"Цинічно знищує мирних українців, адже давно втратив усе людське. Кровожерливі покидьки! Відповідатимете неодмінно. За кожне загублене життя українців!", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Виїзд на тимчасово захоплену військами рф територію через Запоріжжя призупинено

Як повідомляв Укрінформ, вранці 30 вересня російські війська вдарили по колоні автівок із цивільними, які з гуманітарною метою намагалися виїхати на тимчасово окуповані території. Удари було завдано 16 ракетами із застосуванням ЗРК "С-300". За попередньою інформацією, загинуло 25 людей, у лікарні доставлено 62 людини. У Запорізькій області суботу, 1 жовтня, оголосили днем жалоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-