Загарбникам не вдалося навести понтонні переправи на Херсонщині – Генштаб

Загарбникам не вдалося навести понтонні переправи на Херсонщині – Генштаб

Укрінформ
На сьогодні російським військам не вдалося створити водні переправи для перекидання військ і техніки на Херсонщині замість зруйнованих мостів.

Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На даний час вони (переправи – ред.) не наведені, вони перебувають під нашим вогневим контролем, мости зруйновані, перетинання водної перешкоди по мостах противником неможливе. Всі можливі напрямки наведення переправ перебувають під постійним вогневим контролем наших військових», - заявив Громов.

Читайте також: росіяни у вересні майже 250 разів обстріляли прикордоння - переважно Сумщину

Як повідомляв Укрінформ, 30 серпня Збройні сили України знищили ворожу переправу через Дніпро в районі села Львове на Херсонщині, а також вдарили по недобудованому плавучому мосту, який росіяни споруджували під Антонівським мостом.

ОК "Південь" повідомляло, що уражено район зосередження ворожого озброєння і техніки на Бериславщині, посилено вогневий контроль Антонівського мосту, унеможливлено використання переправи в районі Нової Каховки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-