На Херсонщині загарбники обстріляли шість населених пунктів, є поранені

На Херсонщині загарбники обстріляли шість населених пунктів, є поранені

Укрінформ
На Херсонщині російські військові обстріляли шість населених пунктів - Миролюбівку, Високопілля, Іванівку, Архангельське, Осокорівку та Первомайське, серед поранених є чоловік, який йшов за гуманітарною допомогою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Упродовж минулої доби війська російської армії обстріляли Миролюбівку, Високопілля, Іванівку, Архангельське, Осокорівку та Первомайське на Херсонщині», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники викрали ще 12 людей

Зазначається, що ворожі снаряди поцілили у приватні будинки, є поранені. Осколки розірваних снарядів пошкодили господарчі будівлі, гаражі й транспортні засоби людей. На місці, де це було можливо, працівники поліції вилучали уламки боєприпасів.

У селі Первомайське Бериславського району під час ворожого мінометного обстрілу отримав поранення 59-річний місцевий житель. Чоловік саме йшов отримувати гуманітарну допомогу, коли село почала обстрілювати російська армія. Нині потерпілий в лікарні, у нього мінно-вибухова травма, вогнепальні уламкові поранення ноги і спини, повідомляють правоохоронці.

За минулу добу відкрито 16 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російської армії на території області, інформують у поліції.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв вісім областей, на Херсонщині зазнає втрат - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині внаслідок обстрілів дедалі більше населених пунктів перебувають на межі знищення. Жителів деокупованих населених пунктів Херсонщини закликають евакуюватися на зимовий період у Закарпатську, Хмельницьку та Житомирську області. Після повідомлення про намір евакуюватися на «гарячу лінію» Херсонської ОВА або у чат-бот, спеціалісти сформують заявку та поінформують про деталі евакуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-