Звільненим із полону захисникам передали пакунки із необхідними речами та смартфони

Звільненим із полону захисникам передали пакунки із необхідними речами та смартфони

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій разом із Національним інформаційним бюро під час звільнення з російського полону 21 вересня передали українським захисникам пакунки із необхідними у першу чергу речами.

Про це повідомляється на сайті Мінреінтеграції, передає Укрінформ.

«Рюкзаки зібрані окремо для чоловіків та жінок – з урахуванням потреб. В кожному: одяг, взуття, засоби гігієни, їжа, вода. Майже всі товари – від українських виробників. Також не забули про смартфон – щоб за його допомогою звільнені не лише швидко зв’язались з рідними, а й отримали можливість оперативно поновити особисті документи в «Дії» та доступ до банківських рахунків», - зазначили у відомстві.

Перелік речей був визначений під час попередніх обмінів, враховуючи потреби звільнених з полону.

Читайте також: Зеленський поспілкувався зі звільненими з полону командирами-«азовцями»

«Мінреінтеграції продовжує перераховувати кошти у розмірі 100 тис. грн на виплати звільненим з російського ув’язнення українцям та сім’ям тих, хто ще в неволі. Також українським дітям, які втратили батьків внаслідок війни, та звільненим з полону жінкам передбачена окрема фінансова підтримка від польського Фонду імені Климентія Шептицького», - додали у міністерстві.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій зранку запевнило у тому, що усі звільнені напередодні з російського полону українські захисники отримають кваліфіковану медичну та психологічну допомогу.

Читайте також: «Хай усі дочекаються своїх»: соцмережі радіють поверненню українських воїнів

Як повідомляв Укрінформ, російській стороні за звільнення українських захисників повернули підозрюваного у державній зраді народного депутата Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-