Обстріл Курахового: під завалами будинку знайшли тіло загиблого

Обстріл Курахового: під завалами будинку знайшли тіло загиблого

Фото
Укрінформ
У Кураховому на Донеччині під завалами обстріляного ворожою ракетою будинку рятувальники виявили та вилучили тіло загиблої особи.

Про це у Фейсбуці повідомило ГУ ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Станом на 15:54 пожежу в 3-поверховому житловому будинку в м. Курахове, яка виникла вночі внаслідок обстрілу, ліквідовано на площі 1000 кв. м. Під час ліквідації пожежі особовим складом 7 ДПРЗ під зруйнованими конструкціями виявлено та вилучено тіло загиблої особи (анкетні дані встановлюються)», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Обстріл Запоріжжя: п’ять «прильотів», пошкоджені об’єкти інфраструктури

Зазначається, що від Головного управління залучалось 20 чоловік особового складу та чотири одиниці техніки.

Як повідомлялося, через ворожий ракетний удар вночі (21 вересня) по Кураховому на Донеччині було зруйновано житловий багатоповерховий будинок, поранено 12 людей, у тому числі дві дитини. Ще одна людина залишалася під завалами, ДСНС продовжувало рятувальну операцію.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-