росіяни обстріляли Курахове: 12 людей поранені, серед них дві дитини

росіяни обстріляли Курахове: 12 людей поранені, серед них дві дитини

Фото, відео
Укрінформ
Через ворожий ракетний удар по Кураховому на Донеччині поранено 12 людей, у тому числі дві дитини. Ще одна людина може бути під завалами, ДСНС продовжує рятувальну операцію.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«У Покровському районі вночі росіяни завдали ракетного удару по Кураховому – влучили у будинок. За попередньою інформацією, поранено 12 людей, у т.ч. 2 дитини. Ще 1 людина може бути під завалами. ДСНС продовжує рятувальну операцію», - написав очільник області.

Читайте також: Ворог уночі обстрілював усю лінію фронту на Донеччині - є вбиті та поранені

Він зазначив, що російські загарбники продовжують стріляти по всій лінії фронту на Донеччині – від межі з Запорізькою областю до межі з Луганщиною.

Так, у Волноваському районі під обстріли потрапили села Вільне Поле, Бурлацьке та Новоукраїнка. В останньому снаряд влучив на подвір’я одного з будинків – інформація про постраждалих та обсяги руйнувань уточнюється.

За словами Кириленка, також всю ніч тривали обстріли Костянтинівської громади, обійшлося без постраждалих.

Читайте також: На Донеччині ворог вдарив по Покровську, поранена жінка

«У Бахмутському районі Бахмут та Сіверськ зазнали авіаударів. У Бахмуті зруйновано футбольний майданчик, у Сіверську наслідки встановлюємо. На ранок Торецьк потрапив під артобстріл – пошкоджено адміністративну будівлю. Ніхто з цивільних не постраждав», - констатував керівник ОВА.

Він опублікував фотографії з місця подій та ще раз закликав населення регіону евакуюватися, бо залишатися на Донеччині наразі небезпечно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-