Українська авіація вдарила по 11 районах скупчення живої сили противника

Українська авіація вдарила по 11 районах скупчення живої сили противника

Дані Генштабу
Укрінформ
Упродовж доби авіація Сил оборони уразила 11 районів зосередження живої сили і військової техніки противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили літак Су-25, керовану авіаційну ракету та три БпЛА противника.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Протягом доби авіація Сил оборони уразила 11 районів зосередження живої сили і військової техніки противника, одну позицію зенітного ракетного комплексу та один склад боєприпасів. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках знищили літак Су-25, керовану авіаційну ракету та три БпЛА противника. Ракетні війська і артилерія завдали вогневого ураження по п'яти опорних пунктах і районах зосередження особового складу та військової техніки, а також трьох складах боєприпасів окупантів. Загальні втрати ворога уточнюються», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, підтверджено факти ураження живої сили та об’єктів противника за 18 вересня поточного року у Запорізькій області. На зазначеному напрямку було знищено 10 артилерійських систем, п'ять одиниць військової техніки та особовий склад противника. За наявною інформацією, втрати пораненими становлять понад сто військовослужбовців, відзначили в Генштабі.

Читайте також: Авіація ЗСУ за добу завдала понад 20 ударів по ворожих позиціях

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 19 вересня ліквідували близько 54 650 російських військових, що на 170 осіб більше порівняно з попередньою добою. Також захисники України знищили 2212 російських танків (+2 одиниці), бойових броньованих машин - 4720 (+2), артилерійських систем – 1313 (+4), РСЗВ – 312 (+0), засобів ППО - 168 (+0), літаків – 251 (+0), гелікоптерів – 217 (+0), БПЛА оперативно-тактичного рівня – 920 (+2), крилатих ракет - 238, кораблів /катерів -15, автомобільної техніки та автоцистерн – 3581 (+3), спеціальної техніки - 125 (+3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-