російські військові залишили 20 сіл Херсонщини без медичної допомоги

російські військові залишили 20 сіл Херсонщини без медичної допомоги

Фото
Укрінформ
На Херсонщині російські військові вкрали автомобіль медиків з центру первинної медико-санітарної допомоги, залишивши 20 сіл без можливості швидко отримати медичну допомогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Озброєні військові рф викрали службовий автомобіль вартістю понад 300 тисяч гривень, залишивши жителів 20 сіл без можливості швидко отримати медичну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Як розповіли агентству в пресслужбі поліції області, цей автомобіль належить Верхньорогачицькому центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД).

Читайте також: росіяни обстріляли 11 населених пунктів на Херсонщині, є загиблі та поранені

А в обласному центрі військові рф захопили територію будівельної компанії, звідки вилучили та використовують у власних цілях спеціалізовану автомобільну техніку та обладнання.

У Херсоні на вул. Перекопській представники самопроголошеної влади захопили та взяли під свій контроль приміщення розважального комплексу. Охоронцю повідомили, що, оскільки керівництво закладу відмовилося від співпраці, новопризначена влада рф планує проводити там свої розважальні заходи, повідомили правоохоронці.

Читайте також: На Херсонщині знищили чергову понтонну переправу військових рф – Хлань

Також у поліції інформують, що у Херсоні у приватному секторі мікрорайону ХБК, озброєні військовослужбовці рф провели серію обшуків будинків, шукали зброю. У людей позабирали ключі від осель та погрожували прийти з повторними обшуками. Також продовжують надходити заяви від жителів обласного центру, що до їх будинків самовільно заселяються військові рф.

За останні дві доби в Херсоні та у селі Правдине військові рф викрали трьох чоловіків, повідомляють правоохоронці.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські агресори планують відібрати готельні комплекси у власників, що відмовляються з ними співпрацювати. Загарбники грабують бази відпочинку на Чорноморському узбережжі в Лазурному, Генічеську, відбирають у власників приморські пансіонати. У Херсоні представники самопроголошеної влади захопили два готелі в центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-