росіяни обстріляли 11 населених пунктів на Херсонщині, є загиблі та поранені

росіяни обстріляли 11 населених пунктів на Херсонщині, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
На Херсонщині армія рф обстріляла 11 населених пунктів, поліція документує наслідки, відомо про пошкодження сонячних електростанцій та складів, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«За минулі дві доби поліція відкрила 36 кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів армії рф на Херсонщині. росіяни вдарили з артилерії по 11 населених пунктах області», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під ворожим вогнем опинилися смт Архангельське, Високопілля та Кар’єрне, села Петрівка, Миролюбівка, Правдине, Давидів Брід, Благодатівка, Таврійське, Новобратське та Осокорівка. Зруйновані та пошкоджені приватні будинки, гаражі, сонячні електростанції та склади, є загиблі та поранені.

Читайте також: Загарбники обстріляли Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині, поранена жінка

У поліції інформують, що після деокупації Високопілля надходять заяви місцевих жителів про знищене або пошкоджене армією рф майно. Так, за час окупації селища внаслідок обстрілів пошкоджено майно агрофірми - споруда тракторної бригади, складське приміщення для зберігання зернових культур та будівля їдальні. Сума збитків становить приблизно три мільйони гривень. Через обстріли знищені будівлі та майно сільськогосподарського підприємства, а саме вантажна техніка, на суму 10 мільйонів гривень, повідомляють правоохоронці.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині внаслідок обстрілів дедалі більше населених пунктів перебувають на межі знищення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-