росіяни продовжують обстріли прикордоння Сумщини і Чернігівщини

росіяни продовжують обстріли прикордоння Сумщини і Чернігівщини

Фото
Укрінформ
російські війська у суботу, 17 вересня, із застосуванням мінометів та ствольної артилерії обстріляли прикордоння Сумської та Чернігівської областей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Середино-Будська, Шалигінська громади Сумщини та Сновська Чернігівщини.

Загарбники завдали вогневе ураження із мінометів та ствольної артилерії.

Зранку ворог з мінометів калібру 120 мм поцілив по території Сновської громади, 14 мін випустив з району російського населеного пункту Кирилівка.

У другій половині дня загарбники з боку російського населеного пункту Обод пів години гатили по території Білопільської громади з мінометів, пролунало майже 15 вибухів. Зазнали пошкоджень приватне помешкання і цивільний транспортний засіб в одному з населених пунктів.

5 мін калібру 120 мм, випущених з району ворожого населеного пункту Грудська, розірвалися на території Середино-Будської громади.

Надвечір Шалигінську громаду росіяни розстрілювали зі ствольної артилерії. 14 артснарядів пошкодили цивільну інфраструктуру одного з населених пунктів.

У ДПСУ зазначили, що в усіх випадках – без людських жертв.

Читайте також: Ворог за добу обстріляв шість областей України, є загиблі та поранені

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, 17 вересня російські війська завдали 6 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснили понад 90 обстрілів з ракетних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України.

Постраждала інфраструктура понад 30 населених пунктів. Це, зокрема Харків, Дворічна, Кам’янка, Красногорівка, Новомихайлівка, Нескучне, Успенівка, Миролюбівка, Біляївка, Високопілля та Миколаїв. Ворог бив по цивільних об’єктах на околицях Запоріжжя, а також по Чугуєву і Краматорську.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-