Генштаб: росіяни готують шляхи відступу на Херсонщині - затопили дев’ять вагонів

Генштаб: росіяни готують шляхи відступу на Херсонщині - затопили дев’ять вагонів

Укрінформ
російські загарбники готують собі шляхи відступу на Херсонщині - у районі Каховської ГЕС затопили 9 вагонів для побудови переправи.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

«У зв’язку з успішними діями Сил оборони щодо виведення з ладу всіх переправ через Дніпро на Херсонському напрямку, окупанти готують собі шляхи відступу. Так, в районі Каховської ГЕС, для побудови в подальшому переправи, вони затопили 9 вагонів», - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, підтверджено знищення понад 180 окупантів у Херсоні. Удар було завдано 10 вересня по будівлі ТОВ «Алкоресурс», де розміщувався особовий склад та військова техніка противника: «Підрозділи росгвардії та фсб п’ять днів розбирали завали та діставали тіла загиблих, намагаючись приховати втрати».

Читайте також: На Півдні за минулу добу по ворогу 15 разів працювала авіація і 250 – артилерія

Повідомляється також, що на Херсонщині окупаційна влада продовжує змушувати місцевих підприємців вести розрахунки в російських рублях. Проводить щотижневі перевірки та погрожує «націоналізувати», тобто відібрати, бізнес у разі відмови від співпраці з окупантами.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 17 вересня ліквідували близько 54 тисяч 250 російських військових.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-