Ворог обстріляв Костянтинівку – поранені п’ятеро людей, серед них дитина

Ворог обстріляв Костянтинівку – поранені п’ятеро людей, серед них дитина

Відео
Укрінформ
Донецька ОВА показала наслідки сьогоднішнього російського обстрілу Костянтинівки, в результаті чого поранені п’ять людей, серед яких дитина.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео - пошкоджені багатоповерхові житлові будинки без вікон, дверей, багато битого скла, будівельного сміття, уламки ворожого озброєння.

«П'ять поранених — наслідок сьогоднішнього обстрілу Костянтинівки. Серед поранених — одна дитина. Костянтинівка доволі віддалена від лінії фронту, однак росіяни регулярно завдають ударів по місту», - йдеться у дописі під відео.

Читайте також: В Ізюмі показали знищену російським авіаударом багатоповерхівку - тут загинули 54 людини

Обласна влада знову закликала жителів регіону евакуюватися.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

Читайте також: Покинули під час відступу: на Донеччині показали знищену і трофейну російську техніку

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-