Ватажка штурмової роти «лнр» засудили до 14 років ув’язнення

Ватажка штурмової роти «лнр» засудили до 14 років ув’язнення

Фото
Укрінформ
В Одеській області до 14 років позбавлення волі засудили ватажка штурмової роти «лнр».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За публічного обвинувачення Одеської обласної прокуратури жителя Ізмаїла засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна за участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України)", - ідеться в повідомленні.

Прокурори в суді довели, що чоловік у 2014 році вступив до так званої 1-ї штурмової роти підрозділу "Армия Юго-Востока, Луганский народно-освободительный батальйон "Заря" на посаду командира під позивним "Крыл".

Він брав участь у бойових діях проти військовослужбовців Збройних сил України на території Донецької та Луганської областей.

За участь в окремих бойових операціях на територіях населених пунктів Металіст, Чорнухине та Дебальцеве нагороджений медаллю "за відвагу" 1-го ступеню "лнр".

Досудове розслідування за процедурою in absentia здійснювало управління СБУ в Одеській області.

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

Читайте також: Бойовиків «л/днр» перекидають у Донецьку область, бо в Луганській очікують наступ ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у вересні у Луганській області до 12 років позбавлення волі засудили коригувальницю ворожого вогню по позиціях ЗСУ у Лисичанську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-