Примусово мобілізовані у Луганську після втечі з-під Балаклії організували бунт – Гайдай

Примусово мобілізовані у Луганську після втечі з-під Балаклії організували бунт – Гайдай

Укрінформ
Бойовики «лнр», повернувшись додому з Харківщини, організували мітинг поблизу військової частини.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«У Луганську родини мобілізованих влаштували мітинг під стінами військової частини через те, що тих, хто днями ледве живим втік з-під Балаклії, хотіли одразу відправити на інші позиції в так званій днр. Протестувальників підтримали родичі, які приїхали під стіни будівлі», - зазначив Гайдай.

За його словами, після деокупації Харківщини представники окупаційної влади після кількаденного мовчання почали поширювати пропагандистські сюжети «заспокійливого» характеру. «Окупаційна влада регіону раптово почала стверджувати, що «ситуація під контролем», - написав очільник Луганщини.

Як повідомлялося, після поразок і здачі кількох міст на Харківщині, особливо після звільнення українськими військовими Куп’янська та Ізюма, було помічено активний рух колаборантів Луганщини і навіть деяких військових рф у напрямку російського кордону. Навіть місцеві жителі в Луганську повідомляють про величезні колони автівок, які залишають обласний центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-