Ворог за добу обстріляв 11 населених пунктів Донеччини, у Бахмуті пошкодив 30 будинків

Ворог за добу обстріляв 11 населених пунктів Донеччини, у Бахмуті пошкодив 30 будинків

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу обстріляли 11 населених пунктів Донецької області, у Бахмуті через ворожі обстріли пошкоджено 30 будинків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Поліція за минулу добу задокументувала 21 воєнний злочин росії на Донеччині. Є вбиті та поранені мирні жителі. Найбільших руйнувань зазнав житловий сектор. Армія російської федерації завдала ударів по оселях, школі, аптеці, шахті, спорткомплексу і кондитерському цеху.

Під вогнем російської армії перебували Краматорськ, Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Миколаївка, Мирноград, Курдюмівка, Очеретине, Північне, Іллінка, Кодема.

росіяни стріляли ракетами “Іскандер-М”, били із зенітних ракетних комплексів С-300, реактивних систем залпового вогню “Град” і “Ураган” та артилерії.

На Донеччині за добу знищено та пошкоджено 58 цивільних об‘єктів, більшість з яких – житлові будинки. Найсильніших ударів ворог завдав по Бахмуту. Пошкоджено щонайменше 30 будинків, є жертви.

Поліція та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Кириленко вкотре закликав жителів Донеччини залишити область

За допомогою поліції за добу з Донеччини евакуйовано ще 193 людини, від початку обов’язкової евакуації – близько 16 400 осіб, зокрема 2723 дитини та 731 людина з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, війська російської федерації упродовж минулої доби вбили п'ятьох жителів Донецької області і ще шістнадцятьом завдали поранень.

Фото: Поліція Донецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-