Стабілізаційні заходи тривають на 4000 квадратних кілометрів звільнених територій - Зеленський

Стабілізаційні заходи тривають на 4000 квадратних кілометрів звільнених територій - Зеленський

Відео
Укрінформ
На 4 тис. кв км визволених територій завершилися стабілізаційні заходи - і приблизно на такій самій площі вони ще тривають. Ідеться про виявлення диверсійних груп, колаборантів тощо.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні.

"Станом на цей час стабілізаційні заходи завершено в районах загальною площею понад 4 тисячі квадратних кілометрів, ще приблизно на такій же звільненій території стабілізація триває. Виявляють залишки окупантів, диверсійних груп, затримують колаборантів, повертають повну безпеку", - сказав він.

Глава держави наголосив: дуже важливо, що разом з нашими військами, з нашим прапором на деокуповану територію заходить і звичайне нормальне життя.

"Як приклад – у Балаклії, у Граковому вже почалася видача пенсій одразу за п’ять місяців. За той час, коли ми просто не могли здійснити виплати через окупацію. І всі українські пенсіонери на звільненій території отримають виплати", - зазначив Президент.

Читайте також: Зі зламаними будинками та незламними людьми: Зеленський показав деокуповану Харківщину

Україна завжди виконує свої соціальні зобов’язання перед людьми, наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, станом на 13 вересня на Харківщині в ході контрнаступу Збройних сил України звільнено від російських загарбників понад 300 населених пунктів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-