Донецька ОВА показала наслідки чергового обстрілу Слов'янська

Донецька ОВА показала наслідки чергового обстрілу Слов'янська

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками чергового нічного обстрілу російськими військами Слов’янська, у результаті якого є загиблий та поранений.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео можна побачити зруйнований підʼїзд п’ятиповерхового житлового будинку з пʼятого по другий поверх, проломлений дах, який частково провалився, відсутні вікна у будинку, багато будівельного сміття. Літній мешканець розповідає, як його з другого поверху та ще жінку з четвертого поверху цього зруйнованого будинку врятували бійці ДСНС. Відповідні комунальні служби вже працюють та прибирають наслідки руйнування.

«1 людина загинула, 1 отримала поранення — такі наслідки нічного обстрілу Слов'янська. росіяни вдарили серед ночі. 2 багатоповерхівки зазнали прямого влучання, ще 6 пошкоджено вибухом. Зараз росіяни дістають до Слов'янська навіть з артилерії — і будуть цим користуватися, поки зможуть. Для росіян наші люди просто мішень», - йдеться у дописі ОВА під відео.

Обласна влада знову звернулася до всіх мешканців регіону з проханням евакуюватися.

Читайте також: Сім областей під обстрілами, на звільнених територіях фіксують воєнні злочини росіян - зведення ОВА

Як повідомлялося, Донецька область постійно обстрілюється, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою.

З території області, на якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-