Росіяни та колаборанти тікають з України – у Станиці Луганській черга з автівок на 12 км

Росіяни та колаборанти тікають з України – у Станиці Луганській черга з автівок на 12 км

Відео
Укрінформ
На Луганщині окупанти та колаборанти через контрнаступ ЗСУ масово втікають в росію. У Станиці Луганській на пункті пропуску – автомобільна черга у 12 км.

Про це у Телеграмі повідомляє начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Через контрнаступ ЗСУ окупанти та колаборанти почали масово втікати з Луганщини у росію. На пункті пропуску в Станиці Луганській наразі спостерігається автомобільна черга довжиною 12 кілометрів», - зазначив Гайдай.

Він додав, що така ж ситуація спостерігається і в Сватовому.

Читайте також: Загарбники та колаборанти тікають із Луганщини в бік росії – Гайдай

«За інформацією Генштабу, окупанти похапцем залишили населений пункт на чотирьох вантажних автомобілях «Камаз», 20 броньованих машинах "Тигр" та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів», - зауважив Гайдай.

Також, окупанти активно виїжджають з Луганська та Алчевська, які були окуповані ще у 2014 році.

Як повідомляв Укрінформ, очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що на Харківщині деокуповані вже більше 40 населених пунктів.

Читайте також: Збитки підприємств Луганщини через війну вже перевищили ₴6 мільярдів – Гайдай

Нині ЗСУ проводять активні наступальні дії на північно-східному напрямку, та продовжують послідовні зусилля із повернення територій на півдні країни, зокрема, у напрямку Херсона.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що перед просуванням артилеристи Збройних Сил України запускають на позиції загарбників снаряди, начинені листівками з інструкціями для військових рф, як здатися в полон, та з нагадуванням, що в них є шанс скласти зброю та вижити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-