Загарбники агітують мешканців тимчасово окупованих територій виїжджати до рф

Загарбники агітують мешканців тимчасово окупованих територій виїжджати до рф

Скрін
Укрінформ
Російські загарбники агітують мешканців тимчасово окупованих територій України, у тому числі в так званих «ЛНР/ДНР», виїжджати до рф через «загострення ситуації».

Про це в Телеграмі повідомляє міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

«В Енергодарі на своїх інформаційних ресурсах окупанти сьогодні зробили оголошення, в якому (цитуємо) «в связи с обострившейся ситуацией» рекомендують мешканцям так званих «ЛНР/ДНР» та інших окупованих територій виїхати до рф, і навіть пропонують якусь там інформаційну допомогу», - написав він.

Читайте також: Загарбники та колаборанти тікають із Луганщини в бік росії – Гайдай

На думку Орлова, цей пост адресовано передусім колаборантам, що активно співпрацюють з окупантами.

Як повідомляв Укрінформ, очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що на Харківщині деокуповані вже більше ніж 40 населених пунктів.

Нині ЗСУ проводять активні наступальні дії на північно-східному напрямку, та продовжують послідовні зусилля із повернення територій на півдні країни, зокрема, у напрямку Херсона.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що перед просуванням артилеристи Збройних Сил України запускають на позиції загарбників снаряди, начинені листівками з інструкціями для військових рф, як здатися в полон, та з нагадуванням, що в них є шанс скласти зброю та вижити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-