Перед наступом ЗСУ засипають росіян листівками з інструкцією, як здатися

Перед наступом ЗСУ засипають росіян листівками з інструкцією, як здатися

Відео
Укрінформ
Перед просуванням артилеристи Збройних Сил України запускають снаряди, начинені листівками з інструкціями для військових рф, як здатися в полон.

Про це повідомляється в сюжеті воєнкора Олександра Осовського, передає Укрінформ із посиланням на Фейсбук заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

"Листівки закликають здатися в полон та інструктують, як саме це зробити. У кожному снаряді знаходиться півтори тисячі одиниць - це нагадування для окупанта, що Україна скоро поверне свою землю, а них є шанс скласти зброю та вижити. Стріляють воїни ЗСУ в різних напрямках, аби якомога більше окупантів отримали повідомлення", - сказано в сюжеті.

Читайте також: Херсонці малюють проукраїнські графіті, поширюють листівки та нищать агітацію рф

Водночас Маляр зазначила, що ці листівки є одним із ефективних способів інформаційної роботи з ворогом перед контрнаступом.

"Перед тим як просуватися вперед, наші захисники передають "вітання" російським окупантам та дають останню можливість здатися в полон. Інакше на українській землі їх чекає тільки смерть", - написала вона.

Повідомлялося, що ЗСУ протягом кількох днів проводять активні наступальні дії на північно-східному напрямку, та продовжують послідовні зусилля із повернення територій на півдні країни, зокрема, у напрямку Херсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-