Загарбники вночі обстріляли Миколаїв, дев'ятеро поранених

Загарбники вночі обстріляли Миколаїв, дев'ятеро поранених

Оновлено
Укрінформ
Вночі 11 вересня Миколаїв зазнав потужних обстрілів, 9 людей поранено, четверо з них у лікарні.

Про це в Телеграмі повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич, передає Укрінформ.

"Сьогодні вночі Миколаїв зазнав потужних обстрілів. Пошкоджені житлові будинки" - повідомив він.

З його слів, за попередніми даними, 9 осіб дістали поранення різного ступеню, четверо з них досі перебувають у лікарні.

Читайте також: За час повномасштабної війни Миколаїв не обстрілювали лише 27 днів - Кім

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім додав, що обстріл Миколаєва був орієнтовно о 02:50. Внаслідок влучання у двір п’ятиповерхівки один під’їзд практично знищено пожежею та вибухом. Суттєво пошкоджено і приватний будинок.

Також, за інформацією голови Миколаївської ОВА, ворог обстрілював напередодні у Миколаївському районі смт Первомайське та с. Засілля Первомайської громади. Влучання були в житлові будинки. Постраждалих немає.

Крім того, увечері 10 вересня, о 20:17, внаслідок обстрілів с. Білозірка Первомайської громади загинула одна людина, повідомив Кім.

"Також ввечері 10 вересня, о 19:57, зафіксовано ворожий обстріл по аквазоні м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає. 11 вересня близько 03:00 ворог знову наносив удари по території аквазони. Постраждалих немає", - зазначив він.

За словами Кіма, у Баштанському районі протягом минулої доби були обстріли Широківської громади.

"Близько 15:00 обстріли зафіксовано за межами с. Червона Долина. Влучання у сільськогосподарські будівлі. Орієнтовно о 16:30 обстрілів зазнало с. Широке. Зруйновано два будинки, опора електропередач та пошкоджені будинки поблизу. Також 11 вересня близько 04:30 і 05:30 знову обстріляно с. Широке. Влучання в городи та дороги. Постраждалих немає", - уточнив він.

За даними Кіма, тривають і обстріли населених пунктів Березнегуватської громади. "Вночі 11 вересня, близько 04:00, обстрілів зазнало смт Березнегувате. Внаслідок чого 5 людей отримали поранення. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки. Проводяться роботи з пошуку зниклого чоловіка, який ймовірно був у своєму домоволодінні. Детальна інформація уточнюється", - поінформував він.

У Вознесенському районі 11 вересня о 02:00, за попередньою інформацією, спрацювала ППО та було збито дві ворожі ракети, уламки яких впали на відкритій місцевості Прибужанівської громади. Детальна інформація уточнюється, зазначив Кім.

Як повідомляв Укрінформ, вчора, 10 вересня, у Миколаєві ворожі ракети типу С-300 влучили в промислове підприємство та пошкодили виробничі приміщення.

Також цими вихідними Миколаїв відзначає 233-ю річницю заснування. За статутом, День міста щороку припадає на другу неділю вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-