росіяни обстріляли Вугледар, Авдіївку та інші громади Донеччини, загинула людина

росіяни обстріляли Вугледар, Авдіївку та інші громади Донеччини, загинула людина

Фото
Укрінформ
Російські загарбники піддали масовим обстрілам в ніч проти 10 вересня Вугледар, Авдіївку та інші населені пункти Донецької області.

Про це повідомляє у Телеграмі очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі росіяни вели обстріли по всій лінії фронту від Волноваського до Бахмутського району, періодичних обстрілів зазнавав протягом доби Вугледар. Зокрема, один з ударів прийшовся у школу. Без постраждалих», - зазначив Кириленко.

За його словами, кілька масованих обстрілів зі ствольної артилерії завдав ворог і по Авдіївці – «по старій та центральній частинам міста – без жертв. У Мар’їнській та Курахівській громадах були періодичні обстріли – обійшлося без постраждалих».

Читайте також: росіяни за добу обстріляли шість областей України

У Краматорському районі під обстріл потрапила Костянтинівка – відомо про щонайменше 1 пораненого. У Бахмутському районі потерпають Бахмутська, Соледарська, Світлодарська та Торецька громади.

Як уточнив Кириленко, відомо про 1 загиблого цивільного у Бахмуті, пошкоджено 2 будинки. В решті району жертв немає, однак пошкоджене майно у Торецькій громаді: 2 будинки та авто у Північному. Також обстрілів зазнали села у Соледарській та Світлодарській громадах.

Фото: Телеграм Павла Кириленка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-