На Харківщині через ворожі обстріли за добу загинули четверо цивільних

На Харківщині через ворожі обстріли за добу загинули четверо цивільних

Укрінформ
Війська рф продовжують обстрілювати Харків та райони області, внаслідок чого за добу загинуло четверо людей і 10 госпіталізували.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Цієї ночі ворог інтенсивно завдавав ракетних ударів з РСЗВ по Харкову й області. Частина ракет «самоліквідувалася» на території рф. У Харкові внаслідок російського терору сталася пожежа та руйнація триповерхової адмінбудівлі в Салтівському районі, є влучання в Київському районі - постраждала одна жінка 53 років», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Нічний обстріл Харкова: ворог поцілив у навчальний заклад

Протягом доби, за даними ОВА, зазнавали ударів загарбників Ізюмський, Харківський, Чугуївський і Богодухівській райони.

«Вночі ворог наносив інтенсивні удари по Харківському району - одна ракета влучила в землю поблизу приватних будинків, пошкоджено вікна. Зранку медики госпіталізували чоловіка в Дергачівській громаді, де також окупанти продовжують чинити терор проти мирного населення. Чугуївський район також піддавався активним обстрілам росіян. У Чугуєві, на жаль, загинула жінка 60 років. Пошкоджені приватні будинки, учбово-спортивний центр, господарчі споруди», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: По Харківщині вночі ворог бив ракетами, в облцентрі сталася пожежа

Загалом за добу медики госпіталізували 10 людей: 8 - у Харкові, 1 - в Лозівськосу районі, 1 - в Чугуївському районі. Чотири людини за добу - загинули (2 - Харків, 1 - Чугуївщина, 1 - Ізюмський район).

«Наші військові відбивають наступи російської окупаційної армії, зокрема у районах населених пунктів Уди, Костянтинівка, Вірнопілля, Плоске та Кам'янка. Російська армія деморалізована, відступаючи, намагається евакуювати поранених та пошкоджену техніку», - зазначив керівник ОВА.

Читайте також: На Харківщині українські військові захопили ще три БТР росіян

Як повідомлялося, в Харкові внаслідок обстрілу Індустріального району вранці 8 вересня загинуло двоє людей, п’ятеро отримали поранення.

З початку тижня у ході ведення активних дій на Харківському напрямку звільнено понад 20 населених пунктів. На даний час військові частини вклинились в оборону противника на глибину до 50 км. Тривають фільтраційні дії в низці населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-