По Харківщині вночі ворог бив ракетами, в облцентрі сталася пожежа

По Харківщині вночі ворог бив ракетами, в облцентрі сталася пожежа

Укрінформ
Уночі росіяни вдарили ракетами по адмінбудівлі в Салтівському районі міста Харкова, закладу харчування у Харківському районі та нежитловій будівлі у Чугуївському районі області.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Харківській області, передає Укрінформ.

"Уночі ворог в черговий раз вдарив ракетами по Харкову. Були вражені адмінбудівля у Салтівському районі міста Харкова, заклад харчування у Харківському районі та нежитлова будівля у Чугуївському районі області", - йдеться у повідомленні.

У Харкові триповерхова адміністративна будівля зазнала серйозних руйнацій. Пожежа, яка виникла внаслідок обстрілу, охопила площу близько 100 кв.м. До ліквідації пожежі та розбору завалів було залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 64 чоловіка особового складу ДСНС.

Читайте також: На Харківському напрямку ЗСУ за три дні просунулися майже на 50 кілометрів

Загалом протягом доби рятувальники здійснили 32 оперативних виїзди, з яких на ліквідацію пожеж — 15, у т.ч. спричинених військовими діями – 7. Також піротехніки ДСНС ліквідували 51 ворожий вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Харкова Ігор Терехов інформував, що внаслідок нічного обстрілу Салтівського району постраждав один із вищих навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-