росія била ракетами С-300: показали наслідки «прильотів» у Харкові та Змієві

росія била ракетами С-300: показали наслідки «прильотів» у Харкові та Змієві

Фото
Укрінформ
Правоохоронці розпочали провадження за фактом обстрілу російськими військовими Харкова та Змієва 7 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури м. Харкова та Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 7 вересня близько 00:30 загарбники нанесли два ракетних удари по Немишлянському району Харкова.

«Одна з ракет влучила на територію готельного комплексу. Відбулося займання на автомийці, що знаходиться поруч. Вибито вікна у сусідній багатоповерхівці. Інша ракета влучила в землю біля одного з підприємств цього району», - ідеться в повідомленні.

Збройні сили рф не припиняють обстріли і Харківської області. Близько 00:30 російська армія нанесла ракетний удар по м. Зміїв. Ракета влучила у землю поблизу медичної установи.

За попередніми даними, загарбники обстріляли Харківщину ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області рф.

У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані за підслідністю до Управління СБУ в Харківській області.

Читайте також: Харківщина: мешканців окупованого Куп'янська закликають підготувати укриття і запас їжі

Як повідомляв Укрінформ, вночі російські війська завдали удару двома ракетами по Харкову і однією - по Змієву в Чугуївському районі Харківської області. Попередньо, минулося без постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-