Загарбники вночі завдали двох ракетних ударів по Харкову

Загарбники вночі завдали двох ракетних ударів по Харкову

Укрінформ
Уночі російські війська завдали удару двома ракетами по Харкову і однією - по Змієву в Чугуївському районі Харківської області. Попередньо, минулося без постраждалих.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова 2 ракетних ударів. Одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, зайнялась автомийка, що була поруч, постраждали кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих", - зазначив Синєгубов.

Крім того, близько 4 години зафіксували ракетний удар у Змієві Чугуївського району - ракета влучила в землю поблизу лікувальної установи. Ніхто не постраждав, зазначив глава ОВА.

Читайте також: У Слов'янську через обстріл зруйнований під'їзд будинку, під завалами можуть бути люди

Він поінформував, що протягом минулої доби окупанти обстрілювали населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. Є руйнування житлових будинків, господарських споруд, сталися пожежі.

За словами Синєгубова, минулої доби внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району дістали поранення 45-річний чоловік і 17 річний хлопець.

У Богодухівському районі поранень зазнали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих - легкий та середній.

Начальник ОВА також зазначив, що на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати позиції наших військових, ЗСУ завдають ударів у відповідь.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ракетного обстрілу Немишлянського району Харкова загорілася виробнича будівля та кілька автівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-