«Еле ноги унесли»: росіяни шоковані натиском ЗСУ - перехоплення

«Еле ноги унесли»: росіяни шоковані натиском ЗСУ - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Армія рф, яка поки що утримує тимчасово захоплені території України, мріє вже не про свою перемогу, а лише про те, як вціліти і вижити.

Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила Служба безпеки України, передає Укрінформ.

"Чуєш, як "Гради" б'ють? Таке цілий день. Це не передати. Як таке пережити - не знаю. Як би тільки вижити", - каже один російський контрактник іншому.

Читайте також: Військові рф скаржаться, що їх не відпускають із армії додому – перехоплення ГУР

Під таким вогнем окупанти не можуть ані відбиватися, ані будувати свої укріплення. Коли вони спробували це робити, їх виявив український безпілотник, а за ним – накрила артилерія. І такою втечею закінчується кожна спроба.

Увага! Ненормативна лексика:

"Приходимо, та як почали нас бити з двох знарядь! Ми тікали пішки звідти... Коротше кажучи, хвилин 40 нас там били жорстко", - розповів загарбник.
Читайте також: російські офіцери та контрактники збираються скласти зброю - перехоплення ГУР

Як повідомлялося, в одному з перехоплень військові рф скаржаться, що їх не відпускають із армії додому. Зокрема, перебуваючи в Донецькій області, про таке говорив один із загарбників, у якого через це почалися проблеми в інституті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-