ОК Південь зафіксувало бунт російських загарбників через погане забезпечення

ОК Південь зафіксувало бунт російських загарбників через погане забезпечення

Укрінформ
З-поміж російських солдатів 127-го полку 1-го армійського корпусу, що перебувають на півдні України, зафіксували бунт, однією із причин якого незадовільне всебічне забезпечення: на передових позиціях особовий склад залишився навіть без води.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на оперативне командування «Південь».

За наявними даними, російські солдати організували бунт у вигляді колективної відмови від участі у бойових діях, але спецслужби окупаційних військ вжили заходів проти бунтівників та вивезли їх з позицій.

Як вказує ОК, ситуація в операційній зоні південнобузького напряму залишається напруженою та динамічною у розвитку, але підконтрольна Силам оборони України.

Зараз тривають позиційні бої для покращення положення по лінії фронту. Першочергове ураження здійснюється для порушення системи управління військами та логістичного забезпечення окупантів. Війська рф продовжують чинити опір, хоча в певній частині деморалізовані.

Читайте також: Південь: ЗСУ знищили понад 100 загарбників, склад боєприпасів і понтонну переправу

Тим часом корабельне угруповання російських сил в Чорному морі без зміни тактики дій, складу та задач продовжує погрожувати ракетними ударами з двох надводних ракетоносіїв, сумарний залп з яких складає 16 ракет типу «Калібр».

"Враховуючи всі загрози та ризики, які несе із собою нагнітання ситуації в регіоні, ОК «Південь» вкотре закликає людей не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, дотримуватися алгоритму і правил дій", - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляло агентство, за неділю, 4 вересня, українські військові знищили 104 окупантів, 6 танків, 9 гаубиць, склад ворожих боєприпасів, а поблизу села Львове – понтонну переправу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-