На Харківщині минулої доби через обстріли загинула жінка, є поранені

На Харківщині минулої доби через обстріли загинула жінка, є поранені

Укрінформ
На Харківщині минулої доби, 3 вересня, внаслідок обстрілів з боку військ рф у Чугуївському районі загинула 45-річна жінка, ще одну було поранено. В Ізюмському районі поранень зазнав чоловік.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівській та Чугуївський райони області. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, сталися пожежі на відкритій території. На жаль, в Чугуївському районі загинула 45-річна жінка. Жінка 64 років госпіталізована з пораненнями. В Ізюмському районі поранень зазнав чоловік 43 років", - йдеться у повідомленні.

Синєгубов зазначив, що на лінії зіткнення тривають інтенсивні бої. Ворог з танків, реактивної та ствольної артилерії обстрілює позиції українських військових та цивільне населення. В районі села Пасіка ворог намагався йти в наступ, але під вогнем українських захисників відступив із втратами.

Читайте також: На Запоріжжі від обстрілів минулої доби постраждали 18 об'єктів інфраструктури

Як повідомлялося, у Харкові внаслідок нічного ракетного обстрілу виникла масштабна пожежа – горів ресторанний комплекс у Київському районі міста.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-