росіяни вночі вдарили по Харкову — виникла масштабна пожежа

росіяни вночі вдарили по Харкову — виникла масштабна пожежа

Фото
Укрінформ
У Харкові внаслідок нічного ракетного обстрілу виникла масштабна пожежа – горів ресторанний комплекс у Київському районі міста.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«Вночі Харків зазнав чергового ракетного удару по цивільній інфраструктурі. Одна з ворожих ракет влучила у ресторанний комплекс, що у Київському районі міста», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, всі споруди комплексу побудовані з деревини, тому відразу після вибуху виникла пожежа, яка охопила майже всю його територію. Горіли дві основні будівлі та літній павільйон - на загальній площі 2200 кв. м.

Для ліквідації пожежі були задіяні вісім пожежних автоцистерн, пожежно-рятувальний автомобіль першої допомоги та близько 50 осіб особового складу ДСНС. Основна задача рятувальників полягала в унеможливленні подальшого розповсюдження вогню на сусідні забудови та лісовий масив.

Загалом протягом доби з 2 по 3 вересня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС відреагували на 31 повідомлення про надзвичайні події. Рятувальники здійснили 24 виїзди на ліквідацію пожеж, у тому числі, 11 виїздів на пожежі, спричинені військовими діями (ліквідовано 22 пожежі та загоряння).

Так, 3 вересня ворог завдав масованих і хаотичних артилерійських обстрілів по селу Безруки Дергачівсьої громади. Сили ДСНС там одночасно гасили 12 пожеж.

На території Золочівської громади окупанти вдарили по складській будівлі одного з фермерських господарств. Рятувальники боролись з пожежею на площі 1750 кв.м.

Загалом пожежі, спричинені влучанням ворожих боєприпасів, сталися у Харківському (15), Ізюмському, Богодухівському, Чугуївському районах Харківщини та у м. Харкові.

Харків і кілька районів області щодня зазнають російських обстрілів і ракетних ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-