В ОП назвали терактом обстріл Дніпропетровщини, внаслідок якого загинула дитина

В ОП назвали терактом обстріл Дніпропетровщини, внаслідок якого загинула дитина

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак назвав обстріл Зеленодольської громади Дніпропетровської області, внаслідок якого загинула 10-річна дитина, черговим терактом рф і заявив, що Україна змусить загарбників відповідати за всі їхні злочини.

Про це він написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Зеленодольськ на Дніпропетровщині. Черговий теракт росіян. Внаслідок обстрілу загинув 10-річний хлопчик. росіяни - злочинці та боягузи. Історично такими були завжди. Але Україна змусить відповідати за кожен злочин не тільки тих, хто віддавав накази та виконував їх, а і декілька поколінь росіян. Злочини проти нашого народу не зійдуть їм з рук», - підкреслив очільник ОП.

Читайте також: Загарбники обстріляли з «Ураганів» Зеленодольськ, дев'ятеро постраждалих

Як повідомлялося, 3 вересня російські військові обстріляли з реактивних систем залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів місто Зеленодольськ. Унаслідок обстрілу загинув хлопчик, десятеро місцевих жителів дістали поранення.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-