Військові не озвучуватимуть чисельності ворога на Херсонщині – Сили оборони півдня

Військові не озвучуватимуть чисельності ворога на Херсонщині – Сили оборони півдня

Укрінформ
Військове керівництво України повністю володіє інформацією щодо чисельності ворога на півдні України, однак озвучувати цифри не буде.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на запитання щодо кількості ворога.

«Озвучувати такі дані недоцільно. Сили ворога ми оцінюємо адекватно, ми усвідомлюємо, скільки їх. Це не така критична цифра, яка могла б нас вивести з рівноваги», - наголосила Гуменюк.

Відповідаючи на запитання, чи спостерігаються намагання окупантів виїхати з Херсона до Криму, речниця повідомила: «Так, такий рух є, і вони недарма перекривали той самий Керченський міст, оскільки намагались використати його реверсно: і підтягуючи резерви, і вивозячи те, що їм найцінніше, – награбоване і свої сім’ї».

Читайте також: На Херсонщині загарбники посилили пошуки коригувальників та диверсантів

Як повідомляв Укрінформ, українське командування не повідомляє деталей про перебіг бойових дій у Херсонській області, доки вони тривають, на тлі повідомлень про контрнаступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-