Обстріли Харківщини: ракетного удару зазнало стратегічне підприємство, одна людина поранена

Обстріли Харківщини: ракетного удару зазнало стратегічне підприємство, одна людина поранена

Укрінформ
У Харкові напередодні, 31 серпня, ракетного удару зазнало стратегічне держпідприємство, одна людина отримала поранення.

Про це повідомила у Фейсбуці Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил, передає Укрінформ.

«За даними слідства, 31 серпня близько 13:30 окупанти обстріляли з ракет територію державного підприємства стратегічного значення на Харківщині. Внаслідок обстрілу пошкоджено низку приміщень. На даний час відомо про одну поранену особу», - йдеться у повідомленні.

Кримінальне провадження відкрито за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 КК України). Досудове розслідування здійснюється Управлінням СБ України в Харківській області.

Читайте також: У селищі на Харківщині загарбники 1 вересня обстріляли школу з «Градів»

Як повідомляв Укрінформ, близько 13.23 в Харкові пролунали вибухи. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що під ударом опинилося одне з підприємств у Київському районі, внаслідок обстрілу виникла пожежа. Згодом начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко поінформував, що війська рф завдали ударів по підприємству ракетами С-300, було щонайменше два «прильоти». В результаті постраждали адміністративні приміщення.

Фото: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-