росіяни обстріляли Харків ракетами С-300, було два-три «прильоти»

росіяни обстріляли Харків ракетами С-300, було два-три «прильоти»

Укрінформ
Унаслідок сьогоднішнього обстрілу Київського району Харкова пошкоджено адміністративні приміщення підприємства, потерпілих немає.

Про це повідомив в ефірі телемарафону начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає кореспондент Укрінформу.

«На щастя, люди не постраждали. Було 2-3 прильоти ракет С-300. Постраждали адміністративні приміщення», - сказав керівник обласної поліції.

Тимошко зауважив, що ворог б'є по місту хаотично.

Читайте також: Ворог обстрілює Київський район Харкова, почалася пожежа

«Вони стріляють по районах, де відсутні військові об’єкти, взагалі військові чи тероборона. На мій погляд, удари завдаються з метою просто завдати болю, щоб було більше жертв», - сказав начальник ГУНП.

Він зазначив, що війська рф використовують переважно старе озброєння, найчастіше по Харкову запускають перероблені С-300, напередодні використали гармати «Піон».

«Це дуже-дуже неточна зброя. Вони якщо й ціляться кудись, то воно може прилетіти куди завгодно. Вчора були «Піони», розліт був, мабуть, на десяток кілометрів, дуже великий розліт снарядів по центру міста. На жаль, у зв’язку з цим маємо значну кількість потерпілих і вбитих серед мирного населення», - сказав Тимошко.

Крім того, він додав, що ворог часто використовує для обстрілів Харкова касетними снарядами «Урагани».

За інформацією Тимошка, найскладніша ситуація в смт Золочів, яке межує з Дергачівщиною. «Золочів зазнає обстрілів щоденно по декілька разів. Ми постійно маємо загиблих і поранених», - сказав керівник обласної поліції.

Як повідомлялося, близько 13.23 в Харкові пролунали вибухи. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що під ударом опинилося одне з підприємств у Київському районі, внаслідок обстрілу виникла пожежа.

Вранці 30 серпня війська рф обстріляли Харків із гармат «Піон». Загинули четверо людей, ще одна людина згодом померла у лікарні. Також постраждали 14 мирних мешканців, 8 з них госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-