ЗСУ знищили на Херсонщині ворожу переправу через Дніпро – Хлань

ЗСУ знищили на Херсонщині ворожу переправу через Дніпро – Хлань

Укрінформ
Збройні сили України знищили ворожу переправу через Дніпро в районі села Львове на Херсонщині, а також вдарили по недобудованому плавучому мосту, який росіяни споруджують під Антонівським мостом.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Херсонщина. Переправу через Дніпро, яку орки налагоджували в районі села Львове, — знищено нашими ЗСУ», - зазначив він.

У коментаріEspreso.TVХлань додав, що вчора «потрапило» і в ще недобудований плавучий міст, який ворог споруджує під Антонівським мостом із викрадених у підприємців барж.

Як повідомляв Укрінформ, українська армія тримає під вогневим контролем шляхи пересування російських загарбників на Херсонщині. Мости через Дніпро та Інгулець постійно зазнають ракетних ударів, які роблять їх непридатними для перекидання важкої військової техніки рф.

Читайте також: ЗСУ ліквідували 47 550 російських загарбників

Раніше депутат Херсонської облради Хлань інформував, що Збройні сили України завдають ударів по Антонівському мосту. Загарбники, своєю чергою, стягують баржі по Дніпру і «монтують» з них переправу – роблять це просто під Антонівським мостом.

Також депутат облради зазначав, що навести повноцінну понтонну переправу в цьому місці неможливо – саме через течію. Тому ворог переправляє техніку на частинах понтону, які використовує як плоти, котрі пересувають за допомогою потужних катерів по боках.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-