«Азов» заперечує причетність до фейкового маніфесту, який поширюють у соцмережах

«Азов» заперечує причетність до фейкового маніфесту, який поширюють у соцмережах

Укрінформ
Так званий маніфест із закликом до "рішучих заходів" із захисту України "не тільки від московської імперії, але й від гнилля нагорі", який поширюють у соціальних мережах нібито від імені полку "Азов", є фейком.

Як передає Укрінформ, про це "Азов" повідомив у Телеграмі.

"Заявляємо наступне: полк "Азов" не має жодного відношення до даного маніфесту. Поки хтось витрачає свій час даремно, ми докладаємо усіх зусиль для збереження життя нашого народу. Боремося за незалежність, суверенність та територіальну цілісність України. Так, ми помстимося за загибель кожного бійця полку "Азов", за загибель кожного патріота України, але помста наша буде спрямована виключно на ворога – країну-терориста", – ідеться в заяві.

Читайте також: ЦПД викрив чергові російські фейки про «біолабораторії» в Україні

Як повідомлялося, раніше Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України спростував поширений росією фейк про те, що начебто саме Київ наполіг на розміщенні військовополонених бійців полку "Азов" у слідчому ізоляторі селища Оленівка Донецької області, де згодом унаслідок вибуху загинули близько 50 українських захисників, ще понад 70 отримали тяжкі поранення.

За версією російської пропаганди, таким чином Київ буцімто хотів прибрати виконавців його злочинів проти власного народу, а удар по СІЗО був завданий після того, як полонені почали свідчити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-