На Луганщині за добу зафіксували 11 фактів руйнування інфраструктури через російські обстріли

На Луганщині за добу зафіксували 11 фактів руйнування інфраструктури через російські обстріли

Фото
Укрінформ
У Луганській області за минулу добу правоохоронці зареєстрували 11 фактів руйнування чи пошкодження інфраструктури внаслідок обстрілів російськими військами.

Як передає Укрінформ, про це поліція Луганської області повідомляє у Фейсбуці.

Так, у Попасній пошкоджень зазнали будинок і гараж, у Лисичанську – приватний будинок та дві квартири, у Сєвєродонецьку – п'ять квартир, торговельна точка й автомобіль.

Загалом протягом минулої доби поліція отримала від жителів області 36 заяв і повідомлень про злочини та події. Інформація за 22 фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зокрема, зареєстрована інформація про незаконне заволодіння автомобілем з гаражного кооперативу селища Метьолкіне. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину й місцезнаходження автомобіля.

Також до поліції надійшли шість повідомлень про скоєння мародерств у квартирах, будинках і гаражі на тимчасово окупованій території області. У двох випадках встановлена причетність до крадіжок військовослужбовців рф і "поліцейських" незаконного збройного формування "лнр", які під приводом обшуків заволоділи майном громадян.

Поліцейські встановили особи 14 жителів тимчасово окупованої території Луганської й Донецької областей, які підозрюються у причетності до незаконного збройного формування та співпрацюють із військами російської федерації.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження трьох громадян, які зникли безвісти.

Під час несення служби на блокпостах поліцейські Луганської області виявили чоловіка, який перебуває в розшуку.

Читайте також: ЗСУ вчора змусили російські війська відступити на межі Луганщини та Донеччини – Гайдай

Як повідомляв Укрінформ, за даними обласної військової адміністрації, протягом 27 серпня в Луганській області російські війська намагалися пробити оборону Збройних сил України одразу в шести різних місцях, двічі організовували штурм за підтримки авіації. Кожен із цих наступів був зупинений.

Загалом протягом доби літаки ворога завдали авіаційних ударів поблизу чотирьох населених пунктів регіону. За ніч зафіксовані 17 ворожих артилерійських ударів.

Фото: Фейсбук поліції Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-