росіяни вдарили по Запоріжжю ракетою X-22 – зруйнували декілька будинків

росіяни вдарили по Запоріжжю ракетою X-22 – зруйнували декілька будинків

Фото
Укрінформ
У ніч на 28 серпня російські війська вдарили по Запоріжжю авіаційною ракетою Х-22, влучивши в дачний кооператив, зруйновано кілька будинків.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

російські війська вдарили по Запоріжжю авіаційною ракетою / Фото: Дмитро Смольєнко. Укрінформ

"О другій годині ночі стався вибух. Ми спали. Все почало падати: меблі, стіни, скло… ми просто закрили голови… Нічого немає … Як тут жити тепер, їхати нікуди", - сказала запоріжанка Надія Діброва.

Вона нині з рідними, які приїхали до них з Гуляйполя (в місті ведуться бойові дії), розгрібають завали. Розповідають, що вікна заб'ють, сусіди привезуть плівку, аби перекрити кришу, та будуть жити в тій частині хати, що вціліла. Внаслідок вибуху вщент зруйновано і літню кухню, в якій родина тільки-но зробила ремонт.

Читайте також: росіяни за добу завдали 28 ударів по Запорізькій області

На місці влучання снаряда стоїть дуже різкий запах від ракетного пального. Люди зазначають, що зранку було навіть важко дихати й дуже боліла голова.

За попередньою інформацією спецслужб, які працюють на місці, ворог обстріляв дачі ракетою Х-22, її уламки знайшли на місці, а буквально в кількох метрах від будинків - величезна вирва.

Точну кількість будинків, які пошкоджені та зруйновані, в мерії поки не називають. На місці працюють спецслужби та фіксують наслідки обстрілу.

Раніше повідомлялось, що близько другої години ночі в Запоріжжі спрацював сигнал повітряної тривоги, потім стався вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-