росіяни за добу завдали 28 ударів по Запорізькій області

росіяни за добу завдали 28 ударів по Запорізькій області

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу здійснили 28 вогневих уражень по територіях Запорізької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Сьогодні вночі росіяни здійснили декілька ракетних ударів по об’єктах інфраструктури у Шевченківському районі Запоріжжя. Уламками ракет зруйновані декілька будівель. У деякі приміщення були прямі влучання, унаслідок чого споруди зазнали повного руйнування.

У Таврійському Запорізького району ворожими снарядами пошкоджені будинки: від жителів села надійшли повідомлення про 15 зруйнованих домівок. Оселі залишилися без дахового покриття, з посіченими фасадами і потрощеними вікнами.

Також минулої доби поліцейські отримали повідомлення про обстріл російськими військами житлового 4-поверхового будинку в тимчасово захопленому селищі Кам’янка Пологівського району. Загинули мирні жителі, зокрема двоє хлопчиків.

За всіма фактами злочинів правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч.1, ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Ворог вночі обстріляв Запоріжжя: «прильоти» у двох районах міста

Як повідомляв Укрінформ, за даними обласної військової адміністрації, унаслідок ворожого обстрілу в ніч на 28 серпня дачних кооперативів у Шевченківському районі Запоріжжя дві людини отримали легкі осколкові поранення. Руйнувань зазнали три дачні будинки. Від артилерійських обстрілів потерпає також місто Оріхів. Багато руйнувань у приватному секторі.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-