ЗСУ вчора змусили російські війська відступити на межі Луганщини та Донеччини – Гайдай

ЗСУ вчора змусили російські війська відступити на межі Луганщини та Донеччини – Гайдай

Укрінформ
Основні зусилля ворог зосередив на Бахмутському напрямку, куди безуспішно намагається прорватися із кількох міст і сіл Луганщини.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Масований обстріл населених пунктів та укріплень українських військових на межі двох областей противник не припиняє ані на день. Вчора росіяни хотіли пробити оборону ЗСУ у шістьох різних місцях. Двічі організовували штурм за підтримки авіації. Втім нашим військовим вдалося зупинити кожен із цих наступів і відкинути ворога», - повідомив Гайдай.

Читайте також: Ворог посилив вогневий вплив на межі Луганщини і Донеччини, але без видимих успіхівГайдай

Він додав, що загалом літаки загарбників завдали авіаударів поблизу чотирьох населених пунктів. Лише за ніч, що минула, 17 разів зафіксовані артилерійські обстріли з боку російських військ. У п’ятьох випадках вони використовували установки залпового вогню. Чотири рази до атак долучалися танки. За шістьма напрямками загарбники вчора відступили.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники ще 3 липня захопили Лисичанськ, що знаходиться практично на адміністративному кордоні Луганщини, і з того часу, використовуючи перевагу у 10 разів в артилерії та авіації, змогли просунутись у західному напрямку всього на кількасот метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-