На півдні ЗСУ знищили вузол зв'язку ворожого десантного полку

На півдні ЗСУ знищили вузол зв'язку ворожого десантного полку

Укрінформ
За минулу добу українські військові знищили на Південному напрямку 20 російських загарбників, два склади боєприпасів, а також вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку зс рф.

Про це повідомляє у Фейсбуку Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Ворог зосереджує зусилля на утриманні займаних позицій, продовжує обстріли із ствольної та реактивної артилерії, застосовує авіацію та ракетні удари», - йдеться у повідомленні.

Протягом дня штурмовою авіацією та гелікоптером загарбники завдали п’ять ударів по позиціях ЗСУ вздовж лінії бойового зіткнення. Серед українських захисників - без втрат.

Надвечір ворог ударив реактивними системами залпового вогню «Ураган» по Березнегуватській громаді на Миколаївщині. Зафіксовано влучання по сільськогосподарських площах. Без людських втрат.

Читайте також: Морські піхотинці на Херсонському напрямку знищили авто з пальним і три БМП росіян

Як зазначається, авіація ЗСУ вдарила по районах зосередження ворожих підрозділів та складу боєприпасів в Архангельському та Бурханівці, а також по засобах ППО ворога в Херсоні та Нововоскресенському.

Ракетно-артилерійськими підрозділами завдано ураження по зосередженню ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому. Підтверджені втрати ворога становлять: 20 військових, дві одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та ще один склад боєприпасів у Нововоскресенському. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

Читайте також: ЗСУ змусили російські війська відступити на п'яти напрямках

«Штормова погода в Чорному морі змусила ворога скоротити кількість ракетоносіїв до двох – надводного та підводного – а відповідно і кількість «Калібрів» до 12», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 25 серпня ліквідували близько 45 тисяч 850 російських агресорів.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-